Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

igår hittade jag bland annat en snygg pinne

Karin E Jansson


Mamma hade läst i tidningen om en loppis som hon tyckte lät intressant. I samlad trupp begav vi oss dit.Sirpa var, tack vare mig, rejält i gasen och skrek loppisch oavbrutet. Dock förstod hon inte vad en loppis var, jag tror hon trodde att vi bara var hemma hos nån med mycket saker.Jag blev osäker på mitt köpstopp, som egentligen usprungligen hade handlat om kläder, men då jag inte köpt nåt annat heller senaste tiden så kanske jag skulle låta bli här också? Mamma löste problematiken och köpte fyra fantastiska saker som gav mig tårar i ögonen av habegär. Varsågod, sa hon. Ni får se senare idag! Ni kommer dåna/häpna/skrika.Tillbaka i stugan tog vi en match Mål, som Sirpa kallar det. Pucken var såklart försvunnen, så vi spelade med en småsten.Och när jag gjorde mål jublade Sirpa, för det jag inte visste var att alla spelare var hennes. Mäh!Samuel hade med sig hela sin fotoutrustning, och ville dokumentera den snygga pinnen jag hade hittat under dagen.Den observante ser att pinnen fick följa med till altanen sen.I ca fyra minuter fick jag läsa tidning innan det treårstrotsiga barnet bestämde att nu skulle vi fånga en fisk. Hon var väldigt tydlig med att jag inte fick lämna bryggan innan en spigg simmade i hinken. Det tog sjukt lång tid, men till slut...En spigg! Sirpa ville äta upp den, men jag förklarade att den var för liten och att vi var tvungna att släppa tillbaka den. Försiktigt plockade hon upp den och pussade den länge och väl, innan den fick simma vidare ut i havet.


Photobucket
Hej då!