Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

en heldag med Strut & Co

Karin E Jansson

Igår hade vi en heldag hos Arvid, Lotta och Struten!Ja, jag skulle också vara så här nöjd om jag bodde så här tjusigt.Lotta hade fyllt år dagen innan, och förtjänade bubblor!Efter en snabb inspektion av trädgården......där vi konstaterade att karten smakade sådär..Fika i bersån!Samuel åt flest bullar.Struten hade en show på gräsmattan.Och visade mig var man kunde hitta de bästa stenarna.Och vilka som smakade bäst.Sen tog vi en promenad runt byn. Dessa tokfransar vågade sig ut på en överväxt blomsteräng. Jag hoppas de kollade ljumskarna efter fästingar sen...Vi hittade en loppis. Jag bestämde en gång för alla att köpstoppet enbart gäller kläder, och gjorde ett riktigt fynd! Det får ni se ikväll.Tillbaka i huset beundrade jag deras konst. Jamen just ja, den här har ju jag gjort, hum hum...Och medan jag och Struten tog en svängom på altanen blev middagen klar.Semester!