Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En dag i vätskans tecken

Karin E Jansson


Denna morgon vaknade jag, efter endast fyra timmars sömn, i en pöl av svett. Dagen fortsatte på samma linje, svett och dåsighet. När klockan slog kväll tvingade jag fram en kraftansträngning, tog en kall dusch, och begav mig in till centrum.Vätska ut - vätska in, en enkel ekvation.Mat blev det också, men hunger gick före bloggfotande. Såhär ser i alla fall en hummersoppa ut när den är uppäten.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på skräckfilm. Har jag tur kommer katterna fläkta mig med palmblad. Men mest troligt inte. Sjukt dåliga katter.