Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

dags att dåna/häpna/skrika

Karin E Jansson

Som utlovat kommer här bilder på gårgårdagens loppisfynd! Och fynd var det verkligen, jag tror att alla fyra saker landade på 120:- totalt.En enorm lejonklocka! Jag utgick ifrån att klockan lagt av, men när jag vred upp den började den ticka like it was 1932.Blir det tjusigare än såhär?! Lite kantstött, men vadå.Aldrig har jag lyckats hitta en djur-kruka i Sverige innan igår. Fast jag ska nog inte plantera något i den, den får bli godisskål istället. Mmmmm, candy....Och denna, hehe.


Jag är väldigt nöjd.