Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

svar del 3

Karin E Jansson

Helena skrev:
Vad slänger du helst på grillen när det är dags för mat?

Helst skulle jag grilla all mat, eller ja, jag skulle vilja att andra grillade den åt mig. För jag gillar inte att anstränga mig, men jag gillar grillat. Jag svarar svamp, halloumi och marshmallows.

Vad tänker du kring ditt eget åldrande?
I samma takt som min kropp har expanderat, blivit sladdrig och knäna knakiga har min kärlek till mig själv ökat. Och med den visdomen älskar jag åldrandet! Och så blir jag ju smartare för varje dag som går. När jag är 80 kommer jag vara coolaste katten i stan.

Hur många nycklar har du på din nyckelknippa och vart går de?
4 nycklar. Hemnyckel, jobbnyckel, nyckel till Mary och nyckel till mamma och pappa.


Varför tar du så lite betalt för det du säljer i din webshop, har det inte tagit hyfsat lång tid att pilla ihop de fina saker du gjort?Eftersom jag nedvärderar mitt arbete. Du har helt rätt, priserna speglar inte alls arbetsinsatsen.

Vad har du på ditt skrivbord? Har du ett skrivbord förresten?Jajamen, ett på jobbet och ett hemma. På jobbskrivbordet: laptop, högtalare, telefon, pennor och sånt, mappar och pärmar, nagelfil, snusdosa, vattenflaska och visitkort. Hemma: datamaskin, telefon, pennor, kaffekopp och brödsmulor.

Har du tänkt över om du blir bemött på ett annat sätt för att du har rött hår? Jag har själv haft rött hår ett par år nu och upplever det som om jag blir bemött som om jag vore lite mer passionerad och hetsig än jag var medan jag hade mitt naturliga blonda hår.
Nja, inte så att jag har tänkt på det. Dock tror många att det är min riktiga hårfärg och kommenterar det, typ åh det är så ovanligt med den där hårfärgen. Och sen när jag säger att jag färgat det blir de lite besvikna. Och då måste jag kompensera och säga, jamen jag har nästan den här hårfärgen naturligt.

Hur kom det sig att du vågade sluta arbeta heltid (för det var väl det du gjorde) och satsa på ditt intresse?
Jag hade två jobb. Jag började ifrågasätta anställningsvillkoren för det ena arbetet, vilket fick mig att reflektera över livet i stort, vad jag vill göra, och var jag vill göra det. Slutsatsen blev att jag sa upp mig från det ena jobbet.

Har du något i ditt hem som du skäms för, något du kanske till och med plockar bort om det kommer gäster?
Nej, inte mer än disk och dammtussar.

Vad är du mest stolt över att du åstadkommit i ditt liv?
Allt jag vågat, som jag tidigare trodde var omöjligt.

Sanna skrev:
Vad gör dig arg/ledsen?

Ofta hänger de två känslorna ihop för mig. Människor med knäppa idéer som saknar intelligensen att förstå motargument.


Favoritböcker/filmer?
Böcker: Lighthousekeeping, Jeanette Winterson. Surfacing, Margaret Atwood. Bildstorm, Torsten Ekbom. Doppler, Erlend Loe. Pappersväggar, John Ajvide Lindqvist. Vinkännaren, Roald Dahl.
Filmer: Clockwork Orange, Skjult, Anchor man, A simple plan, The Wrestler, Day of the Dead.

Om du var ett djur... nä, skoja bara, ville fullända "mina vänner"-formuläret.
(partyjärv, eller pensionärsfisk)


Filippa skrev:
Vad är ditt första riktiga minne?

Oj, inget konkret minne faktiskt.

Vad är det roligaste som har hänt i samband med bloggen?
Att jag vuxit och blivit gladare, tack vare all bekräftelse jag fått från er. Det är stort! Jag har också fått kontakt med bra människor, som jag annars förmodligen aldrig skulle fått lära känna.

Vad tycker du är det finaste du har skapat?
En tygål, Ålö. Han har hittills hållits utanför bloggen.

Vad tycker du alla människor bör ha i sitt hem?
Toapapper är livskvalitet. I övrigt, kaffe, en skön säng och buljongtärning.

Vilka bloggar följer du?
Framför allt de i min länklista, men sen så gillar jag att klicka mig runt och hitta guldkorn. Tipsa gärna om ni har något bra blogg-tips!