Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

svar del 2

Karin E Jansson

M skrev:
varför är du så snygg?(avis;D)
Det helt och hållet tack vare en väldigt exklusiv kräm som jag smörjer mig med morgon, lunch och kväll. Den innehåller jungfrutårar och nektarsekret. Nä, inte är väl jag snyggare än nån annan. Kanske beror det på att av 20 bilder på mig själv så väljer jag bara en, den snyggaste. Såhär ser jag ut till vardags, när jag bara vill vara ifred och äta min chokladtomte:

vad jobbar du med?
Jag jobbar som verksamhetsutvecklare på ett studieförbund.
vad har du för utbildning?
Jag har en magisterexamen i språk, och så lite vetenskapsteori på det.lisa skrev:
hur länge har du och din kille vart tillsammans?
Snart fem år!
följer du några serier på tv? isåfall vilka?
Jag följer ingenting som går på TV, har för dålig koll på veckodagar. Däremot laddar jag ner en hel radda serier; Fashion Show, Project Runway, South Park, RuPauls Dragrace och Work of Art. Sen gillar jag gamla klassiker som Pang i bygget och Helt Hysteriskt.
hur gammal är du?
30 år, fyller 31 i september.
vad tycker du om för musik?
Jag gillar death metal och trash metal och på senare år även black metal.amanda skrev:
varför samlas alla coola och bra människor där uppe i norr?
Nejnej, detta är frågan om hönan eller ägget. Jag vill hävda att det är norr som gör människor coola. Om jag föddes i Stockholm skulle jag säkerligen vara Kissie.
om du fick bjuda fyra fiktiva/levande/döda etc. personer på middag, vilka skulle det bli och varför?
Lady Gaga, för att hon verkar både smart och rolig.
Tim Gunn, för han verkar så rar.
Miss Jay, han har pondus, och verkar väldigt rolig.
Annie Wilkes, yin och yang, du vet.
har du någon dröm som du bara måste få uppleva innan du dör? på riktigt genomförbar alltså.
Jag vill klappa en räv, i det vilda alltså. Och se en björn, inte klappa, se.
Magpies at Sunrise skrev:
Håller med Amanda - grymt många kreativa och smarta bloggare verkar hålla till där i norr... Det borde ordnas ett blogg-event där uppe så att alla kan träffas! Och nu generaliserar jag ju som alla förstår allt norr om Uppsala som "där i norr". Pinsamt. Ja. Ehum, nästa fråga:
Vad är din superhjälte-egenskap och vad skulle ditt superhjälte namn vara?
En superförmåga jag ofta drömmer om är att kunna ruska av mig vatten som en hund. Jag gillar inte att vara blöt, och jag blir gnällig av att gnugga och gnugga med handduk och ändå inte bli torr överallt. Jag skulle förmodligen kallas Torrbollen, eller kanske Thorball.
Och vem skulle du ha som side-kick?
En räv.
varför började du blogga?
Jag vet inte!!! Plötsligt hade jag bara en blogg, konstigt, men så var det. Men jag älskar att blogga, och jag älskar dom som läser min blogg!Camilla skrev:
Vart och till vilken tid skulle du resa i en tidsmaskin?
Jag har en väldigt romantisk och felaktig bild av svenskt 1800-tal, så det skulle jag välja. Där skulle jag plocka blåbär, peta på mina kor med en pinne och ha läppstift i bönhuset.
Vilken är den bästa hatten?
Som koncept; hattdiademet. Som ett brett pyntat diadem. Perfekt när man känner sig lite feg. Åh, tack, ja visst är det en snygg hatt?! eller Men vadå, sluta skratta, det är faktiskt ingen hatt utan ett diadem.

Vilket djur skulle du vilja vara?
En järv kanske.
Vill du gifta dig och ha barn?
Vet inte. Jag vill vara med Samuel hela livet, giftemål eller inte. Och barn, ja inte nu i alla fall.