Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mitt möte med dåtid i nutid

Karin E JanssonFöljande berättelse är som hämtad ur Allers "Mitt möte med det övernaturliga - läsare berättar", men är helt sann! Ja kanske jag skickar in den, och belönas med ett paket kokkaffe och en blomstercheck. Och i och för sig, det där med sanning, vad är det egentligen? Ja, jag har alltid känt mig lite osäker, och nu känner jag mig om möjligt ännu mer osäker.


Igår kväll ringde det på min hemtelefon. Två signaler gick fram innan jag hann svara. Det var mamma som ringde. Jag hann dock inte mer än säga hej innan även min mobil började ringa. Jag sträckte mig efter mobilen som låg på bordet bredvid mig, och informerade mamma om att det ringde i min mobil, och att jag skulle kolla vem det var. Det var... mamma? Snabbt, på impuls, tryckte jag bort samtalet. Vem var det, frågade mamma. Det var du, svarade jag, men hur...? Jag ringde på din mobil tidigare, men du svarade inte, sa hon. Och skrattade förvirrat.

Som stor förespråkare för förnekandet av det ockulta ser jag bara en förklaring. Två parallella världar, alternativt två olika tider i historien har på något sätt mötts. Det som för evigt kommer få mig att gräma mig är att jag tryckte bort samtalet. Men samtidigt, hade jag svarat så hade jag behövt informera mamma i nutid att jag samtidigt pratade med mamma i dåtid. Mamma i nutid skulle förmodligen kunna hantera det, eftersom det var hon som ringde först (men ändå sist), men mamma i dåtid skulle förmodligen go bananas vid insikten att en ny mamma, framtidens mamma, hade hunnit före i sitt kontaktsökande med mig. Detta skulle då påverka nutidens mamma, eftersom dåtidens mamma lagt grunden för nutidens mamma. Så kanske var det bra att jag inte svarade. Men visst är det spännande!