Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag antar utmaningen!

Karin E Jansson

Alex drog för ett bra tag sen igång Klädutmaningen 2.0. Såhär beskriver hon den:

Grundidén med Klädutmaningen, som är bra för miljön, plånboken och den egna kreativiteten:
1. Inte köpa något nytt (läs köpstopp).
2. Gräva sig djupare in i garderoben.
3. Använda alla kläder minst en gång.
4. Undvika de nyköpta kläderna.
5. Om man absolut behöver något nytt ska man först se om man kan låna, byta eller köpa begagnat.

Mmhmm bra idé.., sa jag till mig själv och tittade åt ett annat håll. För jag älskar ju kläder, och jag älskar att köpa nya kläder. Idag hittade jag den här bilden i en av datorns alla bildmappar:




I provrum
, hette den. Tagen i vintras. Köpa kläder, tänkte jag. Det har jag ju glömt bort. Ja, jag har glömt bort att köpa nytt. Kanske hör det ihop med min, självvalt, förändrade arbetssituation och därmed förändrade inkomst. Kanske hör det ihop med att jag upptäckt så mycket annat jag älskar att göra, typ sätta strass på saker, eller åka båt, eller gräva gropar med Sirpa, eller få ryggmassage av min kille. Så det har liksom inte funnits tid till det där shoppandet. Eller så hör det ihop med min byrå, den som står där bredvid den fullproppade klädställningen, som står bredvid det fullproppade klädskåpet. Byrån, vars lådor jag inte längre kan dra ut, då innehållet sätter sig på tvären och sen, när jag väl lyckas dra ut, väller ut över mitt golv.


Jag är med! I accept the challenge!

Det som omedvetet dragit åt en ny livsstil har nu blivit ett medvetet val. Och genast blir det läskigare. Men jag tror jag fixar det!