Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

gömda piercingar

Karin E Jansson

När jag gick andra året på gymnasiet var livet så fullt. Trasiga hjärtan, nitbälten, päronlikör i petflaska och piercingar som skulle gömmas för mamma och pappa. Så skolan rymdes liksom inte. Eller, kanske den skulle ha kunnat klämmas in, men jag behövde ju tid att vila också. Andas. Då fick man tänka smart. För betyg var viktigt, det visste jag sen dag ett. Så när vi i svenskan fick i uppgift att göra ett "eget arbete" så vilade jag i flera veckor. Sen, dagen innan inlämning tog jag fram texthäftet till en Placebo-CD, översatte till svenska, och skrev med silverpenna på svart papper. Detta la jag sedan i ett svart kuvert och lämnade in.

Ett MVG fick jag av Margit, lärarinnan med det ulliga håret. Ett MVG, en kram och en bekymrad blick. Hahaha!