Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

god jul?

Karin E Jansson


Idag fick jag en försmak på semestern.Med spf30 gömde jag mig i skuggan.
Han var med såklart!Vi gjorde inte så mycket. Skönt! Jag hittade bland annat ett snyggt löv.Tillbaka inne i stan upptäckte jag att min spf var under all kritik. Och vi som skulle hälsa på Sirpa. Kanske skulle hon skratta åt mig som nu var alldeles röd?!Men hör och häpna var inte Sirpa hemma, utan en liten tomtenisse, som tyckte att rött var snyggt även på axlar.Och efter en dansföreställning åkte jag hem och smörjde mig med aloe vera.