Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Valborg i åtta bilder

Karin E Jansson


Åren där valborgsfirande innebar tunna strumpor, en väska tung av dryck och huttrande till tre på natten, ja de är tack och lov förbi. Vi började med familjemiddag.Och begav oss sedan till Campus för att lyssna på Syket. Iklädda långkalsonger. Ja, vi alltså, inte Syket.Läskig clown, check.Mary och CK.Sirpa fick sitta på morfars axlar, jag fick inte sitta på nåns axlar. Mäh!Sen gick jag på ett ärende och försvann från mitt gäng. Samuel, och hans kamera såg mig dock hela tiden.Och där såg jag Samuel!I min hand en årlig tradition, en heliumballong till Sirpa. Kö i 45 minuter och iskalla tår, så värt det! Häääääääst!