Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

skeda intensivt

Karin E JanssonNu sitter jag på Bromma flygplats och väntar på att få flyga hem. Att vänta på att ens gate ska öppna är synonymt med extrem hemlängtan. Som ett limbo. Jag vill hem till Samuel, katterna, min säng, mitt dricksvatten som inte smakar Stockholm, min gaffel (ja, jag äter alltid med en och samma gaffel), och mitt knarriga golv. Men i morgon bitti tar jag återigen min resväska och lämnar hemmet, med precis samma destination som denna gång. Bara att vända i dörren typ. Utbildning med jobbet i tre dagar. Känns kul, men samtidigt värdelöst. Så ikväll ska jag skeda intensivt. Skeda Samuel, katterna, och kanske min specialgaffel.