Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

sidor och ost (feta)

Karin E JanssonBlixtar och dunder, teknikens under. Ja, nu bloggar jag för första gången från en buss, tack vare mobilt bredband. Chauffören gjorde vid start klart för oss att han tänker inte stanna för fikapaus, och nu knorrar det i min mage. Passande nog hittade jag denna godisbild i min bildmapp för ännu obloggade bilder. Så resten av resan kommer jag fundera över vad jag ska handla mig för middag när jag kommer tillbaka till stan. Jag känner mig lite vild och laglös och tänker spontant typ fetaost?! Med nåt till. Kanske en läsk. Vad saknar jag då för att täcka upp kostcirkeln? Ost, läsk och.. majskolv? Sill? Nej, kostcirkeln är inte min starkaste sida. Det är talkshows och accessoarer. Som är min starkaste sida alltså. Vad är era starkaste sidor?