Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Proooovokation

Karin E JanssonKatta skriver om saker som provocerar och jag tänder till direkt. För är det en förmåga jag besitter, ja då är det att bli provocerad. Jag blir provocerad av stort och av smått, och jag är fullt medveten om att många upphov till provokationer ofta kan spåras till mottagaren, men jag lämnar ut mig själv och delar det som provocerar mig mest just nu. Värmeljus. Ååååh, jag blir så provocerad. Nej, det är inget mysigt med värmeljus, och de fyller ingen funktion. Eld, javisst, den kan ge värme och grilla mat, men värmeljus känns så äckligt 90-tal (på ett dåligt sätt). Att någon gör det mysigt genom att tända ljus är för mig synonymt med att typ strö ut potpourri på soffbordet eller sätta på en CD med Enya. Hela situationen förvärras av alla de osmakliga ljuslyktorna som blir ett bihang till eländet. Lyssna bara på ordet, "ljuslykta". På nåt sätt är det liksom fjuttigheten i värmeljus som trycker på fel knappar hos mig. Som ett slappt handslag, som ett mariekex när man egentligen ville ha en tårta eller som fegt prat bakom ryggen. Ja, det är möjligt att jag spårar iväg nu.

Mycket av det jag provoceras av kan jag öppet argumentera eller opponera mig mot. Men värmeljus är så djupt etablerat i svensk myskultur att jag inte ens ger mig in i debatten, utan istället söker vägar att hantera mina brusande känslor.