Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

päls eller inte päls

Karin E Jansson


Även idag har jag luftat mig.Och uppsökte ett hus vid skogens slut. Vem tror ni bor där?


Photobucket
Eskil!Ni som varit med från början vet ju att jag och Eskil gått från att vara dödsfiender till riktigt goda vänner.Släpp ut oss, sa dessa damer.Jamenvisst.
Aska har ingen päls, och måste ha tröja för att inte frysa.Hon tycker människor är fåniga som rakar bort sin päls, och sen tar på sig kläder.Därför bestämde jag mig för att dokumentera min egen päls när jag kom hem. På vintern sparar jag nämligen ut min päls, och när sommaren kommer faller jag för trycket och rakar bort den. Kanske blir detta sommaren då jag låter den fladdra i vinden?Men när fotot framkallats i datorn visade det sig att pälsen inte var så mycket att tala om. Den sitter nog mest i huvudet. Jag ska försöka få den att lämna komplex-centret i hjärnan för att istället vandra ner på benen igen, och låta den sköta sig själv.

Hur tänker ni om människopälsen?