Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Om jag vore av en mindre storlek

Karin E JanssonEn inspiration för oss kurviga. Så har jag sett mig själv beskrivas på www. Och ja ba va fan är jag kurvig? Jag har slutat tänka på min kropp med ett utifrån-perspektiv. När det bubblar i magen, av kärlekslycka eller ibland av gaser, ja då reflekterar jag över den. Och när jag granskar evolutionen såklart... Men så har det inte alltid varit, jag har räknat points och kalorier, och trott på ett samband mellan midjemått och lycka. På nåt sätt försvann det där, nästan över natten. Plötsligt var jag bara Karin, inte Karin XXkg. Hur gick det till? Ja, jag vet inte, det bara blev så. Jag kanske hade nog med andra saker att oroa mig över. Men plockar jag fram måttbandet så stämmer det ju, jag är ju kurvig. Mina boobies är stora, och höfterna kräver sin plats. Så vad skulle det då innebära ifall jag vore av en mindre storlek? Ja, att jag skulle kunna åla mig genom smala tunnlar, bli buren oftare (när jag är trött tex) och att jag skulle rymmas under klädställningen för att mysa med Lille-Prins. Men han kan man ju faktiskt alltid plocka fram om man vill gosa.