Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Klockan 15:00 brukar han dyka upp

Karin E JanssonSå kom han där igen. Vi kan kalla honom Sven-Åke. Svempa säger han själv, i ett försök att lätta upp stämningen. Pfft, säger jag.

Klockan 15:00 brukar han dyka upp. Plötsligt står han där bakom mig, knackar på min axel med pekfingret. Hum hum, säger han. Tittar åt ett annat håll. Vänlig gå, väser jag tyst genom tänderna. Och vid första försöker brukar det funka. Han försvinner runt ett hörn, men lämnar efter sig en ganska unken lukt som stannar kvar i kläderna likt cigarettrök. Ganska prick två timmar senare står han där igen. Och den här gången stannar han kvar. Sätter jag mig i soffan parkerar han sin rumpa bredvid mig. Slår jag mig ner framför datorn så hänger han över min axel. Och när jag öppnar ögonen i duschen så står han med sitt ansikte tätt intill mitt.

Nu var det slut på det roliga, säger han. Och fortsätter, ja fast egentligen är du ju glad Karin, glad att du har ett jobb att gå till.

Jefla Söndags-Ångest.Bild: Tori Steffen