Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

helvetekudde

Karin E Jansson


Jag vaknade till måndag och spöregn med ont i axeln. Under dagen blev det bara värre och värre. Ingen ipren hittade jag i firmans medicin-skåp, bara en vete-kudde. Oerhört provocerande. Men den åkte in i micron och sen in under min klänning. Och efter några timmars vetevärmande och en vålds-massage i kopieringsrummet kändes axeln något bättre. Jag beslutade mig dock för att ta ut komp de två sista timmarna, med planen att bara gå hem och vila/stretcha. Så fort jag kom innanför dörren vred det om i magen. Akut magknip.Nu känns kroppen bättre, efter en dag av ojande. Sämst är att jag inte har tid att vara skruttig (vadå samband mellan stressnivå/krämpor?), då både denna vecka och den som kommer är fyllda med jobbresor. Men ikväll sluter jag ögonen tidigt, har jag tur sjunger Samuel en godnattvisa för mig. Oftast brukar det bli denna: