Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

ge mig ett J

Karin E JanssonNu är jag i huvudstaden. Här dricker jag drinkar mitt på ljusan dan, umgås med bästa damerna och har bevittnat något som gick under namnet "Jesus Manifestation". Ge mig ett J, ge mig ett E, ge mig ett S, osv. Nu, med fötterna i högläge, inväntar vi kvällen och sen middag. Vi har på förhand bestämt att resans tema är "mat", och inför kvällen tänker jag... gös?! Såklart saknar jag Samuel och katterna, men Lille-Prins är nästan med, då han sov i min resväska inatt, och delade med sig av sin päls på hela min packning. Vi hörs snart igen!