Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ett kalas!

Karin E Jansson


Igår satte jag mig i bilen och hämtade upp min kille som hade jobbat klart för dagen.Med oss hade vi ett prassligt cellofanpaket.Fullt med snask! Balsamico-popcorn, fransk lemonad, kanderade mandlar, chili-chips, honugschoklad och tranbärslakrits.Soffan var full redan när vi kom dit.Gratulerar!Det var Daniel som var födelsedagsbarnet för dagen. Här med hans fina dam, Daniella.De är nyss hemkomna från Hawaii, lyllo!!Tårta fanns det såklart.Min kille, som inte hunnit äta middag, åt mest tårta av alla.Men det fanns så det räckte.Jag åt ganska många ananas-karameller, då de matchade mitt nagellack fint.Sen fick även vi presenter! Till mig jellybeans, och till Samuel ett katt-träningskit. Perfekt då vi drömmer om att starta kattcirkus.Sen började det hockey på TV. Daniel såg det som en personlig gåva. Jag och Daniella var de enda ointresserade, och efter att ha ropat käka puck vid fel tillfälle för många gånger så tog jag en istället en kvick husesyn.Snygg!Daniel är allergisk mot djur.Ute hade det hunnit bli mörkt.Och då åkte vi hem. Jag vilade lite på väg till bilen.