Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

17 år

Karin E JanssonSkolkatalogen, dåtidens blogg. Ett sätt att visa alla andra, i samma kommun i alla fall, vem man var, komprimerat i ett enda litet foto. Tänk om man blundade!! En gång minns jag att det var en tjej som nös på skolfotot, undrar hur det gick för henne..
1997, 17 år. Här var jag osäker över det mesta, men lyckades ganska bra att ge sken av det motsatta. Jag hade just fått min första riktiga pojkvän. 4 månader höll det vill jag minnas, sen slutade han höra av sig och för första gången upplevde jag det som då upplevdes som den så kallade bottenlösa sorgen. Och så tjuvrökte jag, och kvävde hostningarna bäst jag kunde.
Ett år senare, sista året på gymnasiet. Gick sporadiskt i skolan och fick dåliga betyg. Ibland gick jag dit men gick ändå inte på lektionerna. Vad gör man i skolan om man inte går på lektionerna? Jag minns inte. Jag var fortfarande lika osäker, men ännu bättre på att ge sken av det motsatta. Händerna på mina axlar, de var dock på riktigt, aldrig har jag behövt vara ensam.