Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

zsBRUNCHgømf

Karin E Jansson


Brunch, vilket sätt att börja en lördag!Så jag tog på mig min paljettkofta.Och begav mig till detta glada gäng! Stella och Ellen tillhör ju helt klart samma gäng, men Marys gängtecken? Kanske the Crips?Nä, det är tydligt att jag inte hänger med i svängarna.Där fanns också Olle, Oskar och Anton.PY.Och Emma.Jag tog mig en snabb husesyn. Snygg halltapet!På övervåningen kryllar det av färg.Charlies rum.Och Stellas rum.Vi sjöng lite i Stellas mikrofon. Jag började med Manboy i ett försök att gå hem hos kidsen. Stella tittade allvarligt på mig, tog mikrofonen, och sjöng Warlock All we are.Och efter en snabb undervisning av Charlie.....och en modevisning med Hjalmar......så slöt jag upp med de andra i köket.För nu skulle vi äta!Det var knytkalas, så alla hade bidragit till en del i brunchen. Mitt bidrag?Marängsviss!