Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Smink och sånt

Karin E Jansson

Inspirerad av Katta Kvack har jag satt ihop en förteckning över mina favoritprodukter. De som är snällast mot min hud, har bästa färgen, luktar godast och sitter längst.Ansiktscremen jag aldrig överger, Eucerin Smoothing Face Creme med karbamid.
Body Butter från Body Shop, Shea Butter luktar helt klart godast och är perfekt fet för vintertorr hud.
Bästa deon kommer från Vichy. Lite dyrare än en vanlig, men håller vad den lovar.
Christian Dior Duo Express Instant Eye Makeup Remover tar effektivt bort mascaran.
Soft Clean från Estée Lauder är en ansiktsrengöring som är dryg, effektiv och snäll mot huden.
Efter att ha använd Elizabeth Ardens 8 hour creme i flera år har jag nu bytt till Decleor Nourishing Lip Treatment. Inte lika blank, och doftar precis som mandelbiscotti.Jag kan inte förstå varför inte alla som använder mineralsmink har övergått till Everyday Minerals! Sååå mycket billigare, och sååå mycket bättre! Finns i flera olika formulas, jag använder Matte för att slippa glittriga partiklar, som i andra märken alltid ingår. De färger jag varierar mig mellan, beroende på säsong, är Fair och Ivory.
En bra, krämig och täckande concealer är Shiseido Concealer Stick, i färgen Light.
Tidigare använde jag ID:s Kabuki-borste, men tyckte den var alltför stickig och rivig. Nu använder jag Everyday Minerals Long Handled Kabuki, som dessutom är mycket billigare än de flesta andra kabukiborstarna.
Jag vill inte vara glittrig i ansiktet, och använder därför ett matt rouge, Bourjois nr 48.
Bästa läppstiftet är för stunden Sensai Lasting Treatment i den orangeröda färgen LT16.
Bleknos som jag är har jag inte särskilt markerade ögonbryn. Diors ögonbrynspenna i färgen Blonde har en precis lagom dragning åt det rödbruna hållet.
Till ögonen har jag två favoritskuggor, Everyday Minerals lösa skugga i färgen Smokey Pink, och Chanels Safari, som är den perfekta bruna.
Jag brukar variera mig mellan kajal och eyeliner. En riktigt bra budgetkajal är E.L.Fs Shimmer Eyeliner Pencil, som namnet till trots inte alls är särskilt glittrig, men däremot välpigmenterad.
Den eyeliner jag fastnat för är NYX filtpenna som är busenkel att använda.
Jag vet inte hur många mascaror jag testat... Bäst är Lancome L' Extreme.
Japonesque har en bra fransböjare som hållit i flera år och säkerligen kommer hålla i flera år till.
Ögonskuggan lägger jag helst på med E.L.Fs Eye Shadow Brush. Kostar hela femton kronor!De dagar jag kommer till jobbet utan nagellack lägger kollegorna bekymrat en hand på min axel och vill veta om allt är okej. Så nagellack, ja det tillhör min standard. Mina favoritfärger är (bland annat) dessa:
China Glaze For Audrey, turkos som inte är så "skrikig".
Mavala Electric Green, härlig gräsgrön färg.
Color Club i glittriga Sultry Diva och Art of Seduction. Lack med mycket glitter!
Essies svarta Licorice och orangeröda Fifth Avenue, bra basfärger.
Och så China Glaze i gråa Recycle.

Och så dofterna. Två olika varierar jag mig mellan, och kommer aldrig behöva byta. Cacharels Noa, och SJP Lovely. Lovely!