Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

på tal om bröstvårtan

Karin E Jansson


Gabrielle d'Estrées et une de ses soeurs: Unknown artist c.1594. The Louvre-Paris


Idag besökte jag vårdcentralen. En ung spoling med smala armar ropade upp mitt namn. AT-läkare stod det på hans namnskylt. Jag fick slå mig ner i en stol. Jaha, då ska vi se, du säger att du har en tredje bröstvårta. Pffffftt fniss, var det enda jag fick ur mig. Han såg på mig med allvarlig blick. Ja, då får vi ta en titt. Han tog fram en linjal. En linjal! Tittade och mätte med sammandragna ögonbryn. Jag ska höra med en annan läkare, sa han och lämnade rummet. Jag fick ligga kvar på britsen. Efter en bra stund kom han tillbaka med en kvinna. Hon böjde sig över mig, och kunde snabbt konstatera; nej, det där är ett vanligt födelsemärke. Och så lämnade hon rummet. Jaa, hum hum, sa AT-killen. Det var tyst en lång stund. Jag bröt tystnaden. Ja då är jag inte unik. Nej, svarade han, du är inte unik. Och så gick jag hem.