Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag blev bestulen, nu stjäl jag tillbaka

Karin E Jansson


Jag har blivit bestulen!!!! Inte på ett ting utan på något mycket mer värdefullt; en idé. Idén som resulterade i den här bilden som vi använde som bidrag i en fototävling. Crazy about shoes. Va? Herregud! Nej det kan inte vara sant, säger ni. Jo, och vet ni vem tjyven är. Miss Tyra Banks. Alla ANTM-foton: Miguel Starcevich

Detta fick jag se i senaste avsnittet av ANTM. Crazy about shoes. WTF?! Ja okej, jag blir kanske lite smickrad av att Tyra uppenbarligen läser min blogg (hello Tyra), men hon kunde ju faktiskt ha frågat. Och än värre, hon har vidareutvecklat idén på ett sätt som jag aldrig hade kommit på.Crazy about accessories.Crazy about sale.Crazy about hair.Crazy about handbags.Crazy about fur.


Och slutligen, crazy about makeup.Nä vadå crazy about makeup?! Det var ju jag som kom på det.Så har ju jag gjort i alla år.Ja Tyra, vem känner sig fånig nu?Inte är det då jag.