Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

hjälp mig välja

Karin E Jansson


Ikväll har jag en dejt med Ingmar Bergman. Ja, eller Scener ur ett äktenskap, för att vara mer exakt. Självfallet måste jag klä upp mig, och jag har under dagen experimenterat med olika frisyr. Vilken passar sammanhanget bäst?Stram, känns väldigt modern.Lite mer bohemisk.Lite för 1800-tal?Som rakt ur en pop-video.

Eller, ska jag strunta helt i frisyr och istället äta glass med kolasås?


Svara snabbt, glassen smälter.