Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hitta ett hjärta och stilla min smärta

Karin E Jansson


Vad gjorde du sommaren 2003? Det är knappt så att jag minns. Kanske drack jag öl och satt på en gräsmatta tills jag blev kall i rumpan. Eller så satt jag i en sammetsfåtölj och broderade en ponny på en kudde. Eller kanske satt jag på ett tåg på väg till en räkfrossa. Ja, som ni ser är det enda jag känner mig säker på att jag förmodligen satt ner, i övrigt är det blankt. En sak vet jag dock om sommaren 2003. Det var då Tom Ford, för YSL, skapade ett anatomiskt korrekt hjärta i strass, avsett för att hänga runt halsen. Och här kommer jag nu, nästan ett decennium för sent, och drabbas av ett krampaktigt habegär som skapar fysisk såväl som psykisk smärta. Fullt medveten om att jag är för sent ute.
Jag föreslår därför en, till en början, nationell efterlysning. Gräv djupt långt in i skåpen, leta i diken, snegla på tanten bredvid dig på bussen, ja gräv upp den kommunala simhallens parkering. Någonstans måste ett enda YSL hjärta gå att frambringa. Samhället har gjort mig till den konsumtionssuktare jag är, ta ert ansvar och stilla min smärta.