Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hatpastorn

Karin E Jansson

Tidigt i morse kom min syster Mary förbi. Hon arbetar för ett stort företag med skitdåliga anställningsvillkor, men som kompenserar genom att spexa till det med temadagar emellanåt. Idag var temat "hårdrock". Därför dök hon upp hos mig i ottan för styling utförd av det självutnämda svarta fåret i familjen, jag. Då Mary inte har en susning om hårdrockens virrvarr av genrer tänkte jag smälla till med en regelrätt corpsepaint, men visste väl egentligen redan från början att jag inte skulle få hela min vilja igenom. Inriktning blev istället mer trash-betonad, och med tatuering på halsen och Anthrax tröja så blev hon riktigt snygg.

När det gäller image och stil inom musikens mörkare kvarter tycker jag att sämst oftast är bäst. Vill man utforska och frossa i när sämst är som bäst blir det självklara steget att besöka Hatpastorns Likpredikan. Hela bloggen är en guldklimp, men vill man gå direkt på rosen på tårtan så besöker man kategorin Bandfotokatastrofer.