Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

fredagkväll i Umeå + Efterlysning

Karin E Jansson


Så vad gör man då en fredagkväll i Umeå. Nylonstrumpor, coctailglas och höga klackar? Nja, ibland kanske, men igår åkte fulkaraffen fram. Foliepåsen. Man behöver inte göra sig till när det är släkt som är på besök.Samuels kusin Richard. Richard bor annars i Göteborg och jobbar med böcker och filosofer.
Eftersom han uppenbarligen har något bakom pannbenet tog vi chansen att tävla i Vem vet mest. Tyvärr gick det sådär för oss alla, då det är svårt att höra de rätta svaren då man skriker för högt.Sen följde vi honom till tågstationen.Umeås nybyggda praktglasbur, som jag aldrig besökt, trots att vi bor en minut ifrån den.Den visade sig vara väldigt snygg.Dit går jag fler gånger.På tillbakavägen kvistade vi in på Shanghai.Mat i påse och 2 liter Coca Cola. En liter åt honom, och en liter åt henne.Vi passerade något uppseendeväckande. Vad? Var? Hur? Varför?Och passade på att ta en bättre smygbild på lampan jag vill ha. Såhär ser den alltså ut. Var finns den att köpa? Fast eftersom jag passerar den typ varje dag är det i och för sig nästan som att jag äger den redan.