Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

en mindre kopia

Karin E Jansson


Nä nu vet jag inte vad jag ska tro, den röda skolväskan har förökat sig, och har krystat fram en mindre kopia av sig själv!! Nej, det är såklart ljug, sanningen är att min syster Mary började gråta högt och besvärande av den avundsjuka som drabbade henne när hon såg min fina nya väska. Därför har jag beställt en till henne också, fast i mindre version. Först är störst, och så vidare.
Och eftersom så sjukt många var så peppade på att köpa en likadan så lägger jag upp bild på båda två, så att de som står i valet och kvalet om vilken storlek de ska ha får en jämförelsebild. Jag köpte dom på ebay, ni hittar dom genom att söka på "vintage style leather school bag". Den går att köpa till fast pris, eller så kan man välja att lägga bud. Jag fick den stora för 30 pund och den mindre för 25.