Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

en gubbe knackade på

Karin E Jansson

Det knackade på min dörr. Men jag väntar ju inte besök, tänkte jag automatiskt. Hade till och med hunnit låsa dörren för kvällen. Jag svepte morgonrocken om mig och öppnade, med handen fortfarande på handtaget. Där stod en gubbe. Även fast jag visste mycket väl vem han var så kunde jag inte tro mina ögon. Bilden stämde inte. Han? Här? Nu? Du är för tidig, sa jag. Jag kan inte tro på din existens. Jag har blivit lurad förr.

Karin, sa han, med blicken på mina läppar. Karin, tiderna är nya. Du måste våga tro att det är sant. Try me. 10 kronor. Vad har du att förlora?

Men jag skulle inte kunna hantera besvikelsen, svarade jag.

Men du vet att möjligheten finns, och du vet att du måste testa Karin.


En jordgubbe som smakar jordgubbe, nu! Jo, det är sant. 10:- på Konsum, skynda fynda!