Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

du får lära dig leva med den

Karin E Jansson


Han gäckar mig, har satt sina sylvassa tänder i min arm, och kommer följa mig som en vakande skugga resten av mitt liv. Eller ja, jag tycker gäddan är ganska rolig.Idag åkte jag och mamma på utflykt ut i vildmarken. Vi hittade en antik-handel, och i den ett gäddfat! Jag älskar det!Lille-Prins, som är väldigt noggrann och restriktiv när det gäller vår inredning, gjorde tassen upp!Denna då?En sån som jag alltid önskat mig, puderrosa rosor i en bubbla!Nähä?! Nej, det är inte öppet köp, du får lära dig leva med den Lille-Prins.