Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Big & Small Punisher AB

Karin E Jansson

Som många av er vet har jag i många år sysslat med professionell wrestling (i fantasin).


Jag har egentligen tänkt lägga min sportkarriär på hyllen, men igår blev jag utmanad. En ny stjärna, fylld av aggression och tjuvnyp hade kommit till stan; Sirpa "Butterfly" Punisher.Åh nej, hon inleder med Fingerkroken.Tätt följt av Magplasket.Rakt i mellangärdet, den kändes.Hon fortsätter på de nu skadade delarna, med Bongotrumman.Och tar ansats till vad ser ut som Störtdykningen. Hur ska jag ta mig ur detta? Jag ser bara en utväg.Och med en blixtsnabb manöver...Helikoptern.Och segern är min!Kom så äter vi blåbärspaj.Paj i magen......och alla är nöjda. Nu slår vi oss ihop, Big & Small Punisher AB. Och nästa gång, då tar vi dig!