Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Välkomna in i mitt undermedvetna

Karin E Jansson

Vissa saker blir ju aldrig lika bra återberättade. För att ge er en så nära beskrivning som möjligt har jag därför gjort en animation i Publisher (ååh, vad jag älskar publisher), för att förmedla min bästa dröm någonsin, som jag hade härom natten. Jag befann mig i USA, och ramlade in på en mörk loppis. Där i ett hört stod ett tungt mörkt träskåp, som visade sig innehålla detta:

PhotobucketDjur, pariserhjul och blinkande lampor. Ja ni fattar!! I drömmen var det såklart ännu finare än såhär. Och samtidigt som hjulet snurrade klingade dessa toner från Burzum fram:Min bästa dröm hittills!