Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

trendsetter?

Karin E Jansson

Näe, jag har då aldrig varit nån trendsetter. Men jag kanske kan bli? Jag har förstått att det handlar om nytänkande, och det är ju jag bra på. Senaste tiden har jag använt lösögonfransar nu och då, och tänkte att idén måste ju gå att applicera på alla typer av kroppsbehåring.


Det här är mitt bästa alternativ, ögonbrynen.


Jag tycker det ger pondus, och så ser det ju helt vansinnigt ut. Tummen upp?