Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

smygfotad

Karin E Jansson

Som regel när ni ser bilder på mig, så har jag sträckt på ryggen, lyft ögonbrynen, satt en hand i midjan (läs: tryckt in midjan) och med ett så kallat sug i blicken. Igår kväll låg Samuel och rullade runt på vardagsrumsgolvet. Jag trodde katterna var involverade i aktiviteten, och brydde mig inte mer om det. Så visar det sig att han ligger där och smygfotar mig. Självklart måste jag dela med mig av resultatet.

Den slutsats jag tycker vi kan dra är dels att jag alltid bör vara på min vakt om min sambo lägger sig ner på golvet, och dels att jag inte bör vara vaken så länge på kvällarna.


För jag hoppas innerligt att denna blick är resultatet av trötthet, och inte mitt normaltillstånd.