Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Så ska jag dö, sa han

Karin E JanssonEn gång, för många år sen, fann jag mig vara ensam på en mörk pub. Idag kan jag inte minnas varför jag var ensam, om jag väntade på någon, eller om jag kanske hade blivit lämnad av någon. Men när jag satt där vid mitt bord så kom det fram en man. En övervintrad hårdrockare, långt hår och jeansjacka. Vill du att jag ska berätta för dig hur jag ska dö, frågade han mig. Ja, berätta hur du ska dö, svarade jag.

När jag känner att livet är på väg att gå mot sitt slut kommer jag resa till Sibirien. Med mig ska jag ha en morakniv. I Sibirien kommer jag leta upp en isbjörn. Sedan kommer jag strida mot isbjörnen i flera dygn, morakniv mot vassa klor. Så ska jag dö, sa han, och drack upp sin öl.

Det är viktigt att ha drömmar.