Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

pappelin-gummi-slät

Karin E Jansson

Så, nu är jag hemma från Sundsvallsäventyret, och jag lovade ju visa upp mina investeringar. Jag köpte faktiskt en gardin på IKEA, samma som jag har redan. Ja, detta låter ologiskt, när jag redan har den. Men den var på extrapris, och jag fick panik, och köpte åtta gardinlängder. Men det missödet tycker jag vi lägger åt sidan nu och tittar på mina andra investeringar. En supersnygg Pappelina plastmatta, som ska få ligga bredvid diskbänken, ett par låga gummistövlar som ska få ersätta mina vinterskor som gått i bitar, och en yoghurt med aprikossmak. Det jag känner mig mest missnöjd med är yoghurten, som jag, halvvägs tillbaka till Umeå, upptäckte var märkt med "slät". Vill jag ha slät så köper jag ju fil? Eller va? Men jag får stå mitt kast och försöka bortse denna smolk i glädjebägaren.

Järven/katten ni ser i bakgrunden är vintage.