Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

orimligt?

Karin E JanssonNu ikväll när jag kom hem från mitt barnvaktande så var jag ensam hemma. Åter igen slog det mig att Mike Starr är död. Jag och Samuel har gemensamt haft en svag punkt för Mike och har därför i största möjliga mån följt hans upp- och nedgångar. Har på skämt pratat om att Mike skulle få flytta in hos oss vilken dag som helst. Och så dör han, på riktigt, av det som mest troligt är sluttampen av ett livslångt drogmissbruk. Kanske låg han där ångestfylld och ensam och kanske visste han att han skulle dö. Och tårarna började rulla i floder. I säkert två timmar grät jag innan jag blev så generad att jag slutade. Och så förstod jag, att Mike Starr inte var basisten i Alice in Chains, utan han representerar en miljard människor.