Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

nu vet ni vad jag gjorde förra sommaren

Karin E Jansson

I morse, i ottan, begav jag mig tillsammans med mamma, pappa & Mary till IKEA. I denna stund irrar jag förmodligen omkring bland påslakan och metervaror (tidsinställd inlägg). Det enda som vi har på vår inköpslista är påsklämmor till mamma och pappa, och eftersom det känns ytterst orimligt att färdas 60 mil för att köpa påsklämmor så ska jag försöka handla nåt mer. Men tills jag är åter bjuder jag på en pausbild som visar mig och Immortal på solsemester. Vart nästa äventyr gick, ja det får vi se nästa gång jag delar med mig av mina privata bilder ur albumet Karin och Immortal gör normala saker ihop.