Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

lämna min kille ifred!!

Karin E Jansson


En nära relation behöver inte på något sätt utesluta ytterligare en nära relation. Det är inte alls det som detta handlar om.

Vad är det jag inte förstått?

Min kille och jag delar allt. Det är sånt man gärna vill tro. Men nu har jag upptäckt att min kille har en relation som jag ej får ta del av. Min kille har blivit du med google.

Ja, det började med datorn, och som så många andra kunde jag inte låta bli. Sökhistoriken på google. Och jag har så tydligt sett vart det barkat, hur kommunikationen utvecklats, och blivit allt mer nära. Vem är det egentligen du kommunicerar med har jag velat skrika, men har bara varit tyst. Den tystnaden bryter jag idag.

Om jag vill baka ett bröd, men inte vet hur jag ska gå till väga, ja, då vänder jag mig till google. ”Recept bröd”. Eller möjligtvis ”baka bröd” om jag känner mig mer lättsam och modig. Kort och koncist. Precis vad som är nödvändigt, inte mer. Men min kille har snabbt gått över nån gräns. ”Smarrigt bröd som är lätt att baka”, kan jag hitta i historiken. Oj då, här var vi kanske lite väl avslappnade. Eller?! Säg att du vill leta tågbiljetter på nätet. Då skriver du förslagsvis "tågbiljetter". Men min kille skriver "jag vill köpa tågbiljetter". Så rakt på sak att jag blir röd om kinderna. Jag har också sett honom vara personlig; "Nikkor linslock ramlar av", "bra TV-serier om foto", och värst av allt, denna som jag visat er tidigare, - "katter bråkar, råka kleta in smör". Samuel har släppt in google i vårt allra mest privata.

Jag tycker det har gått för långt, och jag tycker att ni ska hålla med mig om det.