Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

jag har skapat

Karin E Jansson

Ett år som sagt! Med en del skapande, bland annat detta:Jag upptäckte att man kunde måla vad man ville på väggarna. Så jag målade rävar.Och en bälta!Jag slaktade en bok och skapade en ickedoftande bukett.Ibland krävde psyket linjal och sax, det blev papperaskar.Hur skulle jag se ut som jag var Karin "fågeln" Curie, frågade jag mig själv och tog reda på svaret, med hjälp av Samuels photoshop-kunskaper.Textilerna fick lite utrymme. Några broderade kuddar blev det i alla fall.


Photobucket
Sen blev jag besatt av gif:ar. En spinkig tant blev det bland annat.


Photobucket
Och ett spännande och sorgligt apdrama.Jag skapade gnistrande juveler.Och tog vara på resterna.Jag skapade en pappers-Karin, med orimlig garderob.Som Lady Gagas köttklänning.


Och fortfarande kliar det i fingrarna.