Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

jag har klappat

Karin E Jansson


Igår träffade jag den sötaste hittills!!Stor som ett plommon, med liten liten rosa nos och stora svarta ögon.En liten bedårande dvärghamster, som bajsade förnöjsamt i min hand och stal mitt hjärta!

Det för in oss på inlägg tre i årskrönikan, djur jag klappat! Ja, alla har jag kanske inte klappat, men jag har umgåtts med dom i alla fall. Kolla här:


En anemon, måste vara djuret med bäst struktur. Hal och mjuk.Denna tokfrans vinner platsen som tokigaste djur. Fladdrig och med snabel.Denna slända var död, men ändock ett djur.En örn träffade jag också, i fantasin.Och en säl.Påfågeln som ville bli matad med pommes frites. Vi är mer lika än vi tror, vi och djuren.Bältan fick oväntat stor plats i mitt liv.Läskigaste djur, utan tvekan hajen.Det djur jag jagat mest, grannens kanin. Ja, han som strök runt i kvarteret och bråkade med igelkottar. Ligist!Kattungar, de luktar så gott.En dag hade vi ett lodjur på besök.Baronen den lilla gosgrisen.


Och fåren som ville bli kliade på pannan.Vårt akvarium frodades. Dom förökade sig, bajsade, åt och dog. Och kommer fortsätta så till den dag Lille-Prins lyckas välta akvariet.Ja, här är han. Lille-Prins. I alla fall hans rumpa, resten är på väg nån annan stans.


Ja, djuren alltså, jag gillar er!