Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

in i påsen

Karin E Jansson

Är det inte nu vi ska piggna till? Sprätta till vid åtanken av varenda knopp som brister. Stampa i vattenpölar med våra gummistövlar. Men idag vill jag bara krypa in i påsen jag kom ifrån. Tröttma. Borde vi inte få in det ordet i SAOL? Som sötma. Måndagen präglas av en tydlig närvaro av tröttma.


Och under tiden jag ligger i papperspåsen kan kanske ni som har energin hjälpa mig? Ge mig tre ord, två adjektiv och sedan ett djur. Som blå stingslig ponny. Jag har en idé, men bara halvfärdig.