Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hurra för mig!

Karin E Jansson

Idag har vi en födelsedag! Jajamen, Karins Konstgrepp fyller 1 år idag. Det har varit ett roligt år, och att blogga om det har också varit roligt! Jag har upplevt, skapat, klappat och ätit. Jag tycker vi kollar lite, vi börjar med upplevelserna!Jag har varit väldigt mycket med Sirpa, för det är ju faktiskt roligast i världen. Roligare än Chevy Chase och roligare än djur i hatt, dvs jätteroligt!Och så har jag varit mycket med min bästis, Sazz maTazz. Hon är fin, klok, rolig och extraordinärt bra!Jag deltog i min skräckfilmsdebut; Fungoria.Jag har testat nya saker.Väldigt mycket hår har jag klippt.Och så har jag gift mig, på låtsas.Museet hann jag med flera gånger.Jag har besökt andra städer.Och USA!Jag gick på UnderbaraClaras presskonferens för Husmorsskolan, även fast jag inte vågade.Och en hel del arbete blev det.Men ett jobb sa jag upp mig ifrån.Skogen var välbesökt.Jag har varit med i TV, det var läskigt.Och tidningen fick jag också vara med i.Flera ödehus har jag utforskat.Och så har jag fyllt 30.

Jag är nöjd!