Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

hjärnskadad?

Karin E JanssonSenaste veckorna har något varit annorlunda med mig. Jag skriver långa texter, går tillbaka för att läsa, och hittar stavfel i varje mening. Jag är språknörd och detta går helt emot mitt inre väsen. Och varför liksom plötsligt, from nowhere, drastiskt försämra mina stavningskunskaper? Första tanken var hjärnskada. Jag halkade på isen för några veckor sedan, visserligen skrapade jag bara knät, men vibrationer kan ha färdats upp till hjärnbarken och skapat en spricka. Sirpa har också slagit mig i huvudet med en pensel, när jag vid ett tillfälle hånade Pingu. Men var kraften verkligen så stor?

Idag har har fått svar på gåtan. Det stavas brödsmulor. Och i eftermiddag är det jag som rengör datorns tangentbord för första gången sen det införskaffades.