Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ett minne: tre armband

Karin E Jansson

Min barndoms färger. Ljusa pasteller. Det är i alla fall känslan jag får. I själva verket var det säkert mest murrigt brunt och orange. Men känslan är som sagt ljus. Glaspärlor, sommarlov, varm asfalt och isglass.Och så i vuxen ålder så hittade jag de här halsbanden, som summerade allt på två trådar. Efter bara nån vecka gick ett av dom sönder. Pärlorna rullade ner från min hals och studsade iväg på marken. Tre flickor kom till min undsättning. De hukade sig ner och samlade ihop varenda pärla. Två av dom var framåt, den tredje var blyg, men låg ändå på knä och plockade pärlor. Och sen stod de framför mig, och sträckte fram sina kupade händer för att visa att de hittat alla. Ska du laga det, frågade den äldsta. Näe, sa jag tvekande.. Vill ni ha dom? Ja, men då måste alla få lika många, tyckte den mellersta. Så vi fördelade pärlorna rättvist. Nu räcker det till varsitt armband, sa dom innan de sprang iväg.