Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vi har en vinnare!!

Karin E Jansson

Vi behöver inte vänta ända tills på måndag, för nu har vi fått en vinnare!


Ida gissade rätt när hon gissade på...


...en polaroidkamera! Sjukt svårt!!
Ida, skriv en kommentar så jag ser att du är rätt Ida, och maila mig din adress (karin.elisabet.jansson@gmail.com)

Och hörrni, var inte ledsna ni som inte vann, jag gör om det i framtiden, och jag ljuger inte när jag säger att jag har ett outtömligt lager av sidensjalar och djuraccessoarer som kan tänka sig att flytta till ny ägare.

Hederutnämnande vill jag ge till Heidi som gissade på en magisk glitter-robot, Ragna för hennes sprudlande livsinställning, Mirijam för hennes övertygelse, Magpies at Sunrise som tog sig tid att rita ett diagram (se nedan), och framförallt Ella som gissade på en köttmaskin!!!
(Och du Persilja, skulle Ida inte höra av sig så skickar jag såklart sjalen till dig!)


Diagram är bästa sortens kärleksbrev!