Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

varm inuti

Karin E Jansson


Som en strålande sommardag!! Så känns det i magen av alla kommentarer ni gett mig på enkät-inlägget. Vilken respons!!! Jag har läst varenda kommentar säkert tio gånger, och blir bara mer glad i magen för varje gång! Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, utan er skulle jag inte alls blogga så mycket som jag gör idag! Ni har blivit mina kompisar, som jag vill dela med mig av mig själv till.
Och så vill jag tacka för alla svar på sista frågan, den om potentiella havsdjurs-vänner. Jag kunde inte motstå att sätta ihop ett stapeldiagram. Det var jämt, men gäddan vann i slutändan popularitetstävlingen!


Själv har jag varit nära vän med en ål i ganska många år nu. Han heter Ålö Ål, är skrävlig, högljudd, har en gråsten import/export firma, äter mycket strips, är kär i Zophie Zelmani...


...och har en liten liten portfölj. Egentligen blir han helt tokig om man rör den, men jag fick göra ett undantag.


I den hittar man bland annat några utländska mynt, en idol-bild på Steve Martin och ett kvitto från Nya Konditoriet, på fyra maränger.
Ja, jag tycker också att det är jättekonstigt.