Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

utvecklingspotential

Karin E Jansson



Idag fick jag en semla på jobbet. Jag tycker semlor är ganska goda, med betoning på ganska. Men något jag älskar hos semlan är dess utvecklingspotential. I Finland sägs det att dom har sylt i semlan, istället för mandelmassa. Det tycker jag låter roligt. Andra förslag på variation:


- Utan grädde, med ett matigare bröd och stället för mandelmassa - kaviar.

- Mellan de två bulldelarna, ca 10 skalade räkor, utan fyllning och sedan kan man ta bort bulldelarna.

- Istället för grädde, ett frankerat kuvert, och istället för själva bullen, ett brevställ.

- Istället för mandelmassa, en rolig sketch, fast då med extra stor bulle. Annars tror jag inte sketchen skulle rymmas.

Och så vidare. Kanske ni har fler förslag? Jag vill dock förvarna om att jag inte är blyg för att stjäla smarta idéer och blixtsnabbt skaffa patent. Man måste ju tänka smart.